Прикарпатський університет другий рік поспіль – лідер інновацій в освіті!

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника знову отримав почесне звання «Лідер інновацій в освіті»! Конкурс на його отримання відбувся у Києві в рамках ХІI Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» та ХI Міжнародної виставки World Edu.

Організувала й провела виставку компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

«Інноватика в сучасній освіті» – єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Це ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проєктів, конструктивного спілкування між виробниками сучасних технологій та їх безпосередніми користувачами, професійне інформаційне поле для ділових контактів із розвитку науково-технічних досліджень, академічного обміну школярами, студентами, викладачами, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій, методик безпосередньо в навчальний процес.

У рамках програми Форуму відбулися виставкові конкурси для учасників. Зокрема, конкурс «Лідер інновацій в освіті» з нагородженням переможців Почесною нагородою та дипломом та конкурси з тематичних номінацій із нагородженням переможців золотими, срібними та бронзовими медалями.

Пишаємося, що представлену на конкурсі «Лідер інновацій в освіті» Прикарпатським університетом роботу «Інноваційні інструменти вдосконалення системи внутрішнього забезпечення якості освітньої діяльності і якості вищої освіти на основі моделі процесів PDCA» відзначено Почесною нагородою. Вітаємо з нагородою авторів конкурсної роботи – Руслана Запухляка, Миколу Кузя, Тетяну Остафійчук, Наталію Павлюк.

За вагомий особистий внесок і активну організаторську діяльність з інноваційного розвитку освіти відзначено Подякою також ректора університету Ігоря Цепенду. І за розробку та впровадження інноваційних педагогічних технологій нагороджено Подякою проректорку університету з наукової роботи Валентину Якубів.